• Teaser
  • Teaser
  • Teaser

Even voorstellen

Sjoerdtje de Haan

Van het bouwjaar 1970, geboren en getogen in het dorp Eastermar en inmiddels al meer dan 20 jaar woonachtig met man en twee zonen in Burgum.

Met mijn opleidingen MDGO-Agogisch Werk, de PABO en in 2006 aangevuld met de STIVU (stichting vakopleiding uitvaartverzorging), merk ik dat ik met deze combinaties veel te bieden heb op uitvaartgebied.

Een fervent natuur- en dierenliefhebster; mijn inspiratiebronnen...
Dit in samenwerking met 'een warm hart voor het vak', maken dat ik mij erg thuisvoel binnen de uitvaart.

In 2013 is Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg versterkt met de komst van Riek Zijlstra-Beek.
Na een intensieve periode van meedraaien en “aanvoelen” wat het vak inhoudt, besloot ze de sprong te wagen en startte de opleiding tot uitvaartleidster.
Inmiddels gediplomeerd en draait volledig mee in de onderneming; ben trots op haar, en erg blij dat ze ons samen tot een sterk team maakt.

En we groeien en ontwikkelen door, en zo is in 2017 Anneke ons team komen versterken. Met haar eigen kwaliteiten, een waardevolle aanvulling!


IMG 0789 RiekRiek Zijlstra-Beek

Mijn naam is Riek Zijlstra-Beek. Ik ben geboren in 1958 te Leeuwarden, opgegroeid in Noardburgum, en ondertussen al weer 35 jaar met mijn man woonachtig in Burgum. En in de loop van de tijd 2 dochters een schoonzoon en sinds kort een kleindochter rijker.

Voordat ik met het vak van uitvaartleidster in aanraking kwam, ben ik 30 jaar in de detailhandel werkzaam geweest. Door mijn werk als bloemiste kwam ik al veelvuldig in aanraking met rouw door de verkoop van grafbloemwerk en de gesprekken daardoor met naasten.

Toen ik Sjoerdtje de Haan op mijn pad tegen kwam en kennis maakte met haar persoonlijke manier van werken, besloot ik om dit mooie en dankbare vak mij eigen te maken. Na een jaar over haar schouder mee te hebben mogen kijken, ben ik de opleiding als uitvaartleidster te Apeldoorn gaan volgen. Met de opgedane kennis, mijn persoonlijke ervaringen, creativiteit en vrouwelijke aanpak, hoop ik zo een waardevolle bijdrage aan een afscheid te mogen zijn.