Even voorstellen

Sjoerdtje de Haan

Sjoerdtje de Haan; trotse oprichtster van Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg en afscheidsboerderij It Stee fan ôfskie

Als éénpitter begonnen en uitgegroeid tot een prachtige uitvaartonderneming met inmiddels 4 betrokken medewerkers (zie foto). De rode draad van ons uitvaartzorg is mensen in hun kracht zetten, zodat zij zelf handen en voeten kunnen geven aan hun afscheid. “Mensen waren vroeger vaak toeschouwer na een overlijden, dat is gelukkig veranderd in de loop van de jaren; van toeschouwer naar deelnemer. Het is jouw afscheid, wat past bij jou en wat wil je doen om uiting te geven aan je gevoelens?

Bij elke uitvaart voelen wij aan welke rol we spelen binnen een familie. Waar je soms door de chaos en shock van een heftig overlijden een onmisbare spil bent, ben je bij de volgende uitvaart “het handige regelneefje” die als een schaduw meebeweegt. Mensen komen bij ons omdat wij ‘out of the box’ denken en naast traditioneel, ook meebewegen en meedenken in jouw eigenheid.

Betrokken, rustig, creatief en met alle ruimte voor persoonlijke inbreng.”

Riek, Roel, Sjoerdtje, Lutske en Evert

Betrokken

Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming die zich kenmerkt door de balans tussen persoonlijke aandacht en professionele begeleiding.