Stap voor stap

De vijf dagen vanaf het moment van overlijden, zijn dagen die, door de beslissingen die u neemt, u stap voor stap naar de dag van de uitvaart leiden. Niet alleen rituelen, maar ook alle praktische zaken rondom een uitvaart kunnen u handvatten geven, om uw gevoelens naar voren te brengen. Mensen ervaren het als heel bevredigend als ze zelf een aandeel hebben in de dagen naar de uitvaart toe of tijdens de uitvaart.

Daarbij kunt u aan hele verschillende zaken denken; van het zelf maken van een rouwboeket, de laatste verzorging van de overledene, zelf begeleiden naar het graf, zelf een rouwbrief ontwerpen, een gedicht voorlezen bij de uitvaart, beschilderen van de kist…… Veel is mogelijk, niets moet.

In al die keuzemogelijkheden kunnen wij u begeleiden en advies geven, daar waar nodig is.

Wij ontzorgen u ook graag bij de afhandeling van de uitvaartverzekeringen. Wij nemen contact op met de betreffende verzekeraar, voor de uitbetaling. Wij brengen u op de hoogte van het verzekerde bedrag en dragen evt. zorg voor de uitbetaling daarvan.

Betrokken

Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming die zich kenmerkt door de balans tussen persoonlijke aandacht en professionele begeleiding.